Technika w produkcji cukierniczej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik T.4
Opis: Podręcznik do nauki: - posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, - dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, - dobierania urządzeń do ich przechowywania, - interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami, - obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej. Technika w produkcji cukierniczej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik T.4 jest dostępny w sprzedaży w kategorii podręczniki > przedmioty zawodowe w cenie 59 zł i 12 gr (pięćdziesiąt dziewięć złoych i dwanaście groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 728459. Następna oferta to Kołowrót życia. Tom 3 (wersja niem.). Tą ofertę wyświetlono trzynaście razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | 2a2c135b-aca3-4e8c-8307-bc5ea1af3ef0 |
Ostatnia zmiana | 1675120129898 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Podręczniki > Przedmioty zawodowe |
Numer produktu | 728459 |
Wyświetleń | 13 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
autor | Katarzyna Kocierz |
gtin | 9788302147371 |
shipping_service | Express |
brand | WSIP |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |