Technologie produkcji cukierniczej. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik cz. 2
Opis: Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności. Technologie produkcji cukierniczej. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik cz. 2 jest dostępny w sprzedaży w kategorii podręczniki > przedmioty zawodowe w cenie 53 zł i 75 gr (pięćdziesiąt trzy złoych i siedemdziesiąt pięć groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 744268. Następna oferta to Chirurgia. Tą ofertę wyświetlono dziewięć razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | cd643702-d010-4a57-b98c-1d2ab2ec28af |
Ostatnia zmiana | 1675120129757 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Podręczniki > Przedmioty zawodowe |
Numer produktu | 744268 |
Wyświetleń | 9 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
autor | Magdalena Kaźmierczak |
shipping_price | 11.90 |
gtin | 9788302147197 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
brand | WSIP |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |