Zakwas. Technologia w piekarni
Opis: Zakwas Jak zakwas wpływa na jakość pieczywa i jego właściwości odżywcze Jakie są techniki prowadzenia kwasu pszennego i żytniego W książce przedstawiono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu - zarówno z perspektywy naukowej, jak i empirycznej - oraz cenne wskazówki praktyczne pomocne w kłopotliwych sytuacjach. W publikacji uwzględniono zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory. W książce zawarto również informacje dotyczące m.in.: - prowadzenia zakwasu żytniego i pszennego, - zasad działania urządzeń do produkcji zakwasów wraz z prezentacją ich wad i zalet, - możliwości dostosowania metody prowadzenia zakwasu do indywidualnych potrzeb, - kultur starterowych do wyprowadzania zakwasów w zakładach piekarniczych. Niezbędnik wszystkich, którzy chcą opanować sztukę tworzenia optymalnego zakwasu. Zakwas. Technologia w piekarni jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > poradniki > kuchnia w cenie 90 zł i 12 gr (dziewięćdziesiąt złoych i dwanaście groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 743492. Następna oferta to Losy Tearlingu. Tą ofertę wyświetlono jedenaście razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | c527c864-5fb5-4abd-a7a3-d88d0bf9feec |
Ostatnia zmiana | 1675120129996 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Poradniki > Kuchnia |
Numer produktu | 743492 |
Wyświetleń | 11 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
brand | PWN |
shipping_price | 11.90 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
gtin | 9788301182991 |
google_product_category | 784 |
autor | Markus Brandt, Michael Ganzle (red.) |
handling_time_label | 1-3 dni |