![Składniki: yerba mate* (ostrokrzew paragwajski) 80%, mięta pieprzowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny) Opis: Yerba mate Solimões fresh to yerba z dodatkiem mięty pieprzowej. Jest ona szczególnie polecana dla osób nieprzyzwyczajonych do picia yerba mate, gdyż jej mocny smak](https://img.allee.pl/041/cena-yerba-mate-solimoes-fresh-mietowa-bio-100-g-302708-400.webp)
Yerba mate solimoes fresh miętowa BIO 100 g
Opis: Składniki: yerba mate* (ostrokrzew paragwajski) 80%, mięta pieprzowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny) Opis: Yerba mate Solimões fresh to yerba z dodatkiem mięty pieprzowej. Jest ona szczególnie polecana dla osób nieprzyzwyczajonych do picia yerba mate, gdyż jej mocny smak jest zbalansowany intensywnym aromatem mięty. Solimões fresh nie jest sztucznie aromatyzowana! Sposób przygotowania: Wsyp do naczynia (najlepiej matero) susz, aby wypełnił 2/3 jego objętości. Włóż bombillę (rurkę z filtrem). Zalej wodą o temp. ok. 80°C. Odczekaj 10 min., nie mieszaj! Początkującym polecamy zaparzać znacznie mniejszą ilość (30g) np. w zaparzaczu, taka ilość dziennie wystarczy, aby osiągnąć opisywane efekty. Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Yerba mate solimoes fresh miętowa BIO 100 g jest dostępny w sprzedaży w kategorii herbaty i kawy ( Herbaty ) [ Yerba Mate ] w cenie 16 zł i 49 gr (szesnaście złoych i czterdzieści dziewięć groszy), Marka tego produktu to PIZCA DEL MUNDO. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 302708. Następna oferta to Pasta z ciecierzycy z siemieniem lnianym i czarnym. Tą ofertę wyświetlono dwadzieścia siedem razy.Numer dostawcy | 42077 |
ID | 0acc75f6-6234-4c3e-9d0d-a380eee556ac |
Ostatnia zmiana | 1668751390273 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Herbaty i kawy > Herbaty > Yerba Mate |
Numer produktu | 302708 |
Wyświetleń | 27 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
gtin | 5902768072914 |
size | uniwersalny |
Producent | PIZCA DEL MUNDO |