Wissenschaft al dente
Opis: Harte Schnitte und brodelnde Töpfe. Eiskalte Gefrierfächer und der Angriff der Mikrowellen. - Wie viel Physik und Chemie verbergen sich hinter der Küchentür? Neues vom Soundtrack der Kartoffelchips, Überraschendes aus dem Reich der Fleischreifung und Verblüffendes über die Physik des Abwaschwassers. Kulinarisch lehrreich und äußerst amüsant. Wissenschaft al dente jest dostępny w sprzedaży w kategorii księgarnia ( E-booki ) [ E-Beletrystyka ] w cenie 32 zł i 99 gr (trzydzieści dwa złoych i dziewięćdziesiąt dziewięć groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 2628909. Następna oferta to Autobiografía no autorizada. Tą ofertę wyświetlono osiemdziesiąt dwa razy.Numer dostawcy | 44084 |
ID | b2e25dab-88b8-477d-a14c-0b71bec7a1c9 |
Ostatnia zmiana | 1675140792787 |
Waluta | PLN |
Dostępność | 1 |
Kategoria | Księgarnia/E-booki/E-Beletrystyka |
Numer produktu | 2628909 |
Wyświetleń | 82 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
Autor | Thomas Vilgis |
Wydawnictwo | Verlag Herder |
Rok wydania | 2015 |
ISBN | 9783451804076 |
Format | EPUB, MOBI(Kindle) |
Abonament | 6.99 |