![Wegetariański zamiennik mięsa mielonego Green Course, 290g
Roślinna alternatywa dla mięsa z teksturowanym białkiem sojowym
Składniki:woda, teksturowane białko sojowe 16, 5%, olej słonecznikowy, olej kokosowy, białko sojowe, substancja zagęszczająca: metyloceluloza, sól, czos](https://img.allee.pl/513/cena-wegetarianski-zamiennik-miesa-mielonego-green-course-290g-305180-400.webp)
Wegetariański zamiennik mięsa mielonego Green Course, 290g
Opis: Wegetariański zamiennik mięsa mielonego Green Course, 290g Roślinna alternatywa dla mięsa z teksturowanym białkiem sojowym Składniki:woda, teksturowane białko sojowe 16, 5%, olej słonecznikowy, olej kokosowy, białko sojowe, substancja zagęszczająca: metyloceluloza, sól, czosnek, aromaty, aromaty naturalne, barwnik: tlenki żelaza Wartość odżywcza w 100 g:Wartość energetyczna: 888 kJ / 213 kcalTłuszcz: 11, 5 g- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5, 7 gWęglowodany: 14, 2 g- w tym cukry: 0, 5 gBłonnik 5, 7 gBiałko: 16 gSól: 0.9 g Alergeny:Soja. Może zawierać śladowe ilości: glutenu pszennego, gorczycy, selera, sezamu. Sposób przechowywania:Przechowywać w temperaturze pokojowej. Producent:Prefera Foods S.A.DN1, km 392+600, Oiejdea, 517293 Alba CountyRomania Wegetariański zamiennik mięsa mielonego Green Course, 290g jest dostępny w sprzedaży w kategorii strefa wegańska ( Zamienniki mięsa ) w cenie 17 zł i 49 gr (siedemnaście złoych i czterdzieści dziewięć groszy), Marka tego produktu to GREEN COURSE. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 305180. Następna oferta to Przyprawa wanilia w atomizerze BIO 100 ml. Tą ofertę wyświetlono jedenaście razy.Numer dostawcy | 42077 |
ID | 43147191-10c9-4ebd-8b58-b26f4383797d |
Ostatnia zmiana | 1668751390587 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Strefa wegańska > Zamienniki mięsa |
Numer produktu | 305180 |
Wyświetleń | 11 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
size | uniwersalny |
gtin | 5941866618822 |
Producent | GREEN COURSE |