Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Opis: Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsai ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lubwłaśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymiprzysmakami.Spis treści:Wytwarzanie dymuPiece i komory wędzarniczeWędzenie mięsa i kiełbasWędzenie ryb Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > poradniki > kuchnia w cenie 20 zł i 03 gr (dwadzieścia złoych i trzy groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 530679. Następna oferta to DEMOLKA czyli brewerie i blamaże Dojnej Zmiany. Tą ofertę wyświetlono siedem razy.Numer dostawcy | 41988 |
ID | a5e70e19-77c0-49ce-9f07-090d573f4e91 |
Ostatnia zmiana | 1675122761747 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Poradniki > Kuchnia |
Numer produktu | 530679 |
Wyświetleń | 7 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
brand | Multico |
shipping_price | 11.90 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
autor | Egon Binder |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
gtin | 9788377636152 |
handling_time_label | 1-3 dni |