![This book focuses on information literacy for the younger generation of learners and library readers. It is divided into four sections: 1. Information Literacy for Life; 2. Searching Strategies, Disciplines and Special Topics; 3. Information Literacy Tools for Evaluating and Utiliz](https://img.allee.pl/215/cena-transferring-information-literacy-practices-2478882-400.webp)
Transferring Information Literacy Practices
Opis: This book focuses on information literacy for the younger generation of learners and library readers. It is divided into four sections: 1. Information Literacy for Life; 2. Searching Strategies, Disciplines and Special Topics; 3. Information Literacy Tools for Evaluating and Utilizing Resources; 4. Assessment of Learning Outcomes. Written by librarians with wide experience in research and services, and a strong academic background in disciplines such as the humanities, social sciences, information technology, and library science, this valuable reference resource combines both theory and practice. In today's ever-changing era of information, it offers students of library and information studies insights into information literacy as well as learning tips they can use for life. Transferring Information Literacy Practices jest dostępny w sprzedaży w kategorii księgarnia ( E-booki ) [ E-Beletrystyka ] w cenie 420 zł i 11 gr (czterysta dwadzieścia złoych i jedenaście groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 2478882. Następna oferta to Browning Upon Arabia. Tą ofertę wyświetlono jedenaście razy.Numer dostawcy | 44084 |
ID | 29087e98-657e-427e-a92d-a9224b0e5427 |
Ostatnia zmiana | 1675140791923 |
Waluta | PLN |
Dostępność | 1 |
Kategoria | Księgarnia/E-booki/E-Beletrystyka |
Numer produktu | 2478882 |
Wyświetleń | 11 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
Format | |
Rok wydania | 2019 |
Autor | Billy Tak Hoi Leung |
ISBN | 9789811377433 |
Wydawnictwo | Springer Singapore |