Tradycje kulinarne Norwegii
Opis: Zapierające dech fiordy i piękno przyrody, a jednocześnie trudne warunki geograficzne. Norwegia to kraj, którego mieszkańcy przez lata pokonując wszelkie trudności i wspierając się wzajemnie, stworzyli unikatową kulturę kulinarną. To kraina nabiału, ryb, owoców morza, słodkich wypieków, a także kawy. Warto się przekonać, że to kierunek podróży dla wszystkich szukających mniej znanych smaków. Tradycje kulinarne Norwegii to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawcy, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród. Partnerami projektu są: Ambasada Królestwa Norwegii w Warszawie, Arctic Paper, Fundacja Bunkatura, Instytucja Kultury Samorządu Województwa Pomorskiego i Nadbałtyckie Centrum Kultury w Gdańsku. Tradycje kulinarne Norwegii jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > poradniki > kuchnia w cenie 63 zł i 98 gr (sześćdziesiąt trzy złoych i dziewięćdziesiąt osiem groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 536866. Następna oferta to Zygzaki. Tą ofertę wyświetlono osiemnaście razy.Numer dostawcy | 41988 |
ID | f2d65fe2-ca51-4b09-8270-163dbe9e5276 |
Ostatnia zmiana | 1675122762028 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Poradniki > Kuchnia |
Numer produktu | 536866 |
Wyświetleń | 18 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
brand | HANAMI |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
autor | Magdalena Tomaszewska-Bolałek |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
gtin | 9788365520845 |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1-3 dni |