Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz
Opis: Kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz jest dostępny w sprzedaży w kategorii podręczniki > przedmioty zawodowe w cenie 19 zł i 03 gr (dziewiętnaście złoych i trzy groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 653539. Następna oferta to Nietykalny (kieszonkowe). Tą ofertę wyświetlono dwadzieścia cztery razy.Numer dostawcy | 41986 |
ID | 29683856-5399-43b9-a099-9f346efe573f |
Ostatnia zmiana | 1675120993650 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Podręczniki > Przedmioty zawodowe |
Numer produktu | 653539 |
Wyświetleń | 24 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
gtin | 9788382220636 |
shipping_price | 11.90 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
brand | SBM |
autor | Anna Skrzypek |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |