Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Opis: W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych. Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > nauki ścisłe i przyrodnicze > mechanika, technika w cenie 60 zł i 01 gr (sześćdziesiąt złoych i jeden groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 735869. Następna oferta to Połącz kropki. Konin i okolice. Tą ofertę wyświetlono jedenaście razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | 75c0f3d2-a5f6-4855-9639-c2dca52fb889 |
Ostatnia zmiana | 1675120129898 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Nauki ścisłe i przyrodnicze > Mechanika, technika |
Numer produktu | 735869 |
Wyświetleń | 11 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
brand | PWN |
shipping_price | 11.90 |
gtin | 9788301182090 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
autor | Marek Ludwicki, Michał Ludwicki |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1-3 dni |