Roślinny browar. Przepisy na fermentowane napoje bezalkoholowe oraz miody pitne, wina, piwa i inne fermentowane trunk
Opis: Nowy wymiar fermentacji - niepowtarzalne napoje pełne zdrowych bąbelków! Jak zrobić domowe wino z jeżyn Czy można fermentować igły sosny Jak przygotować ocet jabłkowy Szampan z kwiatów bzu, piwo imbirowe, kwas chlebowy i wino z owoców lasu - to tylko niewielki wycinek przepysznych napojów, które nauczysz się przyrządzać korzystając ze wskazówek Pascala Baudara. Sandor Katz, autor Sztuki fermentacji, zachwycił się nowatorskim podejściem Pascala Baudara do fermentacji. Dzięki tej książce masz okazję poznać unowocześnione przez niego klasyczne receptury. Baudar nie tylko odkrywa tradycyjne metody warzenia piwa, wina, ale pokazuje również, jak łatwo można przygotować przepyszne napoje bezalkoholowe o wyjątkowych smakach i walorach zdrowotnych. Kwas chlebowy, buza, cydr, pitny miód ziołowy, szanta czy manzanita to zaskakujące smakiem napoje, których przygotowywanie będzie prawdziwą kulinarną przygodą. Ten inspirujący zbiór przepisów zachęca do samodzielnego tworzenia niebanalnych połączeń smakowych w napojach alkoholowych i bezalkoholowych. Razem z Baudarem odkryjesz potencjał kulinarny w lokalnych produktach i tych, które możesz znaleźć w pobliskim lesie. Uruchom swój domowy roślinny browar i przejdź na musującą stronę mocy! Pascal Baudar nadaje dzikiej fermentacji nowy wymiar, sięgając po dziko rosnące rośliny, dzikie drożdże i naturalne bakterie. Jego metody są skuteczne, a kreatywność - zaraźliwa. Roślinny browar. Przepisy na fermentowane napoje bezalkoholowe oraz miody pitne, wina, piwa i inne fermentowane trunk jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > poradniki > kuchnia w cenie 34 zł i 46 gr (trzydzieści cztery złoych i czterdzieści sześć groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 718920. Następna oferta to Kształcenie nauczycieli dla jezuickich szkół średnich w Polsce od XVI do XVIII wieku. Tą ofertę wyświetlono dwadzieścia razy.Numer dostawcy | 41985 |
ID | c82de1c6-bfe5-446e-966a-f66684c85dc1 |
Ostatnia zmiana | 1675121868361 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Poradniki > Kuchnia |
Numer produktu | 718920 |
Wyświetleń | 20 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
autor | Pascal Baudar |
shipping_price | 11.90 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
gtin | 9788366234796 |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
brand | Wydawnictwo Kobiece |
handling_time_label | 1 dnień |