Reframing Convenience Food
Opis: This book questions the simplistic view that convenience food is unhealthy and environmentally unsustainable. By exploring how various types of convenience food have become embedded in consumers’ lives, it considers what lessons can be learnt from the commercial success of convenience food for those who seek to promote healthier and more sustainable diets. The project draws on original findings from comparative research in the UK, Denmark, Germany and Sweden (funded through the ERA-Net Sustainable Food programme). Reframing Convenience Food avoids moral judgments about convenience food, and instead provides a refreshingly novel perspective guided by an understanding of everyday consumer practice. It will appeal to those with an interest in the sociology and politics behind health, consumerism, sustainability and society. Reframing Convenience Food jest dostępny w sprzedaży w kategorii księgarnia ( E-booki ) [ E-Beletrystyka ] w cenie 444 zł i 82 gr (czterysta czterdzieści cztery złoych i osiemdziesiąt dwa groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 2452282. Następna oferta to IQ-Training für Kinder 2022. Tą ofertę wyświetlono dwadzieścia dwa razy.Numer dostawcy | 44084 |
ID | 104ef1ae-5441-4f97-9f1e-cb29bec4bc50 |
Ostatnia zmiana | 1675140791889 |
Waluta | PLN |
Dostępność | 1 |
Kategoria | Księgarnia/E-booki/E-Beletrystyka |
Numer produktu | 2452282 |
Wyświetleń | 22 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
Autor | Peter Jackson |
Format | |
Rok wydania | 2018 |
ISBN | 9783319781518 |
Wydawnictwo | Springer International Publishing |