Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności
Opis: W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości. Opisano różnego rodzaju piece piekarskie. Starannie scharakteryzowano czynniki wpływające na wydajność wypieku. Podano przykłady jej obliczania. Poświęcono dużo uwagi jakości zdrowotnej żywności i wskazano sposoby monitorowania krytycznych punktów kontroli. Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności jest dostępny w sprzedaży w kategorii podręczniki > przedmioty zawodowe w cenie 47 zł i 71 gr (czterdzieści siedem złoych i siedemdziesiąt jeden groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 747496. Następna oferta to Kto się boi myszy. Tą ofertę wyświetlono dwanaście razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | edf3ea0f-1d1c-4432-806a-c30f3d9a33c2 |
Ostatnia zmiana | 1675120130097 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Podręczniki > Przedmioty zawodowe |
Numer produktu | 747496 |
Wyświetleń | 12 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
gtin | 9788302157110 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
brand | WSIP |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
autor | Krystyna Jarosz |
handling_time_label | 1 dnień |