![Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.](https://img.allee.pl/151/cena-podstawy-technologii-zywnosci-730818-400.webp)
Podstawy technologii żywności
Opis: Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku. Podstawy technologii żywności jest dostępny w sprzedaży w kategorii podręczniki > przedmioty zawodowe w cenie 62 zł i 92 gr (sześćdziesiąt dwa złoych i dziewięćdziesiąt dwa groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 730818. Następna oferta to Ślepe ryby. Tą ofertę wyświetlono siedemnaście razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | 42191eaa-1f52-45ee-b97b-df88f550bf87 |
Ostatnia zmiana | 1675120130097 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Podręczniki > Przedmioty zawodowe |
Numer produktu | 730818 |
Wyświetleń | 17 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
gtin | 9788389184351 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
brand | Format AB |
shipping_service | Express |
autor | Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.) |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |