Podstawy gastronomii. Od żywności do turystyki kulinarnej
Opis: Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych 9technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi. Podstawy gastronomii. Od żywności do turystyki kulinarnej jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > ekonomia i biznes > turystyka w cenie 56 zł i 88 gr (pięćdziesiąt sześć złoych i osiemdziesiąt osiem groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 742179. Następna oferta to Niepodległość Kosowa z perspektywy społecznej teorii stosunków międzynarodowych. Tą ofertę wyświetlono czternaście razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | b720766f-2e7e-45e3-9c2d-42f38d94b971 |
Ostatnia zmiana | 1675120130176 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Ekonomia i biznes > Turystyka |
Numer produktu | 742179 |
Wyświetleń | 14 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
autor | Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak |
shipping_price | 11.90 |
gtin | 9788320822748 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
brand | PWE |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |