Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 Podręcznik do nauki zawodu
Opis: Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach, czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb.Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i szkodliwe działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, bardzo dokładnie omawia też temat bezpieczeństwa żywności.Uczeń znajdzie tu również opisy maszyn i urządzeń stosowanych w gastronomii oraz kwestie związane z rysunkami technicznymi i schematami.Wiele przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten trudny, a zarazem ważny materiał. Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 Podręcznik do nauki zawodu jest dostępny w sprzedaży w kategorii podręczniki > przedmioty zawodowe w cenie 57 zł i 44 gr (pięćdziesiąt siedem złoych i czterdzieści cztery groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 736077. Następna oferta to Balony nadziei. Powietrzny desant na Polskę (5-6 marca 1982 r.). Tą ofertę wyświetlono pięćdziesiąt razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | 77b5961e-bbb0-497f-945e-760aa620916a |
Ostatnia zmiana | 1675120130240 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Podręczniki > Przedmioty zawodowe |
Numer produktu | 736077 |
Wyświetleń | 50 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
gtin | 9788302167829 |
shipping_price | 11.90 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
brand | WSIP |
shipping_label | GLS |
autor | Anna Kmiołek |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |