![Proces produkcji pieczywa w piekarniach to nie tylko sam wypiek pieczywa, ale także wiele różnych czynności technologicznych oraz prace związane z obsługą maszyn i urządzeń produkcyjnych. Piekarz zna receptury przygotowywania różnego rodzaju pieczywa i wytwarza je niemal od podstaw. Na po](https://img.allee.pl/255/cena-omowienie-instruktazu-stanowiskowego-bhp-piekarza-1123922-400.webp)
Omówienie instruktażu stanowiskowego bhp piekarza
Opis: Proces produkcji pieczywa w piekarniach to nie tylko sam wypiek pieczywa, ale także wiele różnych czynności technologicznych oraz prace związane z obsługą maszyn i urządzeń produkcyjnych. Piekarz zna receptury przygotowywania różnego rodzaju pieczywa i wytwarza je niemal od podstaw. Na początku przygotowuje ciasto z odpowiedniej mieszanki mąk i dodatków, a po wyrobieniu i ukształtowaniu czuwa nad właściwym wzrostem i wypiekiem ciasta. Często piekarz zajmuje się też wysyłką produktów oraz ich sprzedażą. Pracownik narażony jest na wiele czynników niebezpiecznych, szkodliwych i uciążliwych występujących przy wykonywaniu tego zawodu. Dlatego tak istotne jest właściwe przeszkolenie stanowiskowe pracownika zatrudnionego na tym stanowisku. Omówienie instruktażu stanowiskowego bhp piekarza jest dostępny w sprzedaży w kategorii bezpieczeństwo i higiena pracy w cenie 34 zł i 06 gr (trzydzieści cztery złoych i sześć groszy), Marka tego produktu to Wiedza i Praktyka. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 1123922. Następna oferta to To jedno spojrzenie. Tą ofertę wyświetlono osiem razy.Numer dostawcy | 31945 |
ID | 4cec43aa-2e42-4edf-adc0-a72fd2f636c5 |
Ostatnia zmiana | 1675129440388 |
Waluta | PLN |
Isbn | 978-83-269-7955-2 |
Kategoria | Bezpieczeństwo i higiena pracy |
Numer produktu | 1123922 |
Wyświetleń | 8 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
language | polski |
filesCount | 1 (pdf) |
tag | pracownik |
tag | ebook |
tag | bezpieczeństwo pracy |
filesSize | pdf 1,30 |
protectionType | LEGIMI |
tag | piekarz |
tag | opracowanie |
tag | przepisy BHP |
section | ebook |
authors | Waldemar Klucha |
formats | |
tag | pracodawca |
tag | higiena pracy |
isPromo | no |
originalPrice | 34.06 |
ProgramName | Publio |
tag | literatura fachowa |
Producent | Wiedza i Praktyka |