Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń
Opis: Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych - przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń jest dostępny w sprzedaży w kategorii podręczniki > przedmioty zawodowe w cenie 58 zł i 74 gr (pięćdziesiąt osiem złoych i siedemdziesiąt cztery groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 743379. Następna oferta to Rosyjskie złote (2 talie). Tą ofertę wyświetlono siedemnaście razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | c3c9fd27-f1b0-4ef0-b61a-ffd33ebf8923 |
Ostatnia zmiana | 1675120129853 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Podręczniki > Przedmioty zawodowe |
Numer produktu | 743379 |
Wyświetleń | 17 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
gtin | 9788302150418 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
brand | WSIP |
shipping_label | GLS |
autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |