Nauka w kuchni
Opis: Michał Kuźmiński, wieloletni szef działu Nauka „Tygodnika Powszechnego”, prowadzi nas przez fascynujące tajniki jedzenia i gotowania od czasów prehistorycznych po najdalszą przyszłość. Z książki dowiesz się, jak wygląda gluten, poznasz tajniki zakwasu chlebowego (wszyscy wiedzą, że pierwszy chleb nigdy nie wychodzi i najlepiej od razu zacząć od drugiego), poznasz zapach zupy z kwarków, dowiesz się, jak wyhodować sałatę w kosmosie i dlaczego astronauci lubią pikantne jedzenie. Ta książka to prawdziwie (r)ewolucyjne historie sztuki kulinarnej. Kopalnia naukowej wiedzy i fascynujących ciekawostek na temat jedzenia i gotowania. Nauka w kuchni jest dostępny w sprzedaży w kategorii publicystyka, literatura faktu w cenie 29 zł i 99 gr (dwadzieścia dziewięć złoych i dziewięćdziesiąt dziewięć groszy), Marka tego produktu to ZNAK. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 1161724. Następna oferta to Zagroda zębów. Tą ofertę wyświetlono dziesięć razy.Numer dostawcy | 31945 |
ID | c839270b-6f82-4074-8a80-c61a0b8cfedd |
Ostatnia zmiana | 1675129440677 |
Waluta | PLN |
Isbn | 978-83-240-5860-0 |
Kategoria | Publicystyka, literatura faktu |
Numer produktu | 1161724 |
Wyświetleń | 10 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
language | polski |
filesCount | 2 (epub, mobi) |
protectionType | ELIBRI |
section | ebook |
authors | Michał Kuźmiński |
formats | epub, mobi |
isPromo | no |
originalPrice | 29.99 |
filesSize | epub 0,76 / mobi 2,27 |
ProgramName | Publio |
Producent | ZNAK |