Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 5
Opis: Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.5. Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 5 jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > poradniki > kuchnia w cenie 37 zł i 15 gr (trzydzieści siedem złoych i piętnaście groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 678440. Następna oferta to Lato z Manią i Tyniem Malowanka z pisakiem wodnym. Maluj cały rok. Tą ofertę wyświetlono pięć razy.Numer dostawcy | 41987 |
ID | 293fa0a3-dbf9-4d05-87f2-d1f1f43abcc4 |
Ostatnia zmiana | 1675121177004 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Poradniki > Kuchnia |
Numer produktu | 678440 |
Wyświetleń | 5 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
autor | Piotr Dominik |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
brand | Naukowe Sophia |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
gtin | 9788366040083 |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |