Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 1
Opis: Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.1. Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 1 jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > poradniki > kuchnia w cenie 37 zł i 15 gr (trzydzieści siedem złoych i piętnaście groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 675882. Następna oferta to Lider wystarczająco dobry. 12 lekcji autentycznego przywództwa na czasy niepewności. Tą ofertę wyświetlono siedem razy.Numer dostawcy | 41987 |
ID | 0ef6e1d7-9e1c-48ea-b182-f166b3291581 |
Ostatnia zmiana | 1675121177004 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Poradniki > Kuchnia |
Numer produktu | 675882 |
Wyświetleń | 7 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
autor | Piotr Dominik |
gtin | 9788366040045 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
brand | Naukowe Sophia |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |