Makaron (kukurydziano - ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 250 g
Opis: Opis produktuSPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zagotować 1, 5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min. Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna (kj/kcal) 1499kJ/353kcal Tłuszcz 1, 4 w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0, 5 Węglowodany 77 w tym cukry 2 Błonnik 1 Białko 7 Sól 0, 05 Składmąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) Informacja alergennaProdukt może zawierać łubin oraz soję. Warunki przechowywaniaPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Makaron (kukurydziano - ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 250 g jest dostępny w sprzedaży w kategorii zdrowa żywność ( Makarony ) [ Makaron kukurydziany ] w cenie 11 zł i 59 gr (jedenaście złoych i pięćdziesiąt dziewięć groszy), Marka tego produktu to ALCE NERO. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 303826. Następna oferta to SUBSTYTUT JAJECZNICY W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 50 g - BIO VEGAN. Tą ofertę wyświetlono czternaście razy.Numer dostawcy | 42077 |
ID | 247c8854-e482-4f00-ae92-1607dd78d55c |
Ostatnia zmiana | 1668751390273 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Zdrowa żywność > Makarony > Makaron kukurydziany |
Numer produktu | 303826 |
Wyświetleń | 14 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
size | uniwersalny |
gtin | 8009004811522 |
Producent | ALCE NERO |