Kurs gotowania Marka Łebkowskiego
Opis: Ponadczasowe książki mistrza Marka Łebkowskiego pomagają kolejnym pokoleniom Polaków w nauce gotowania i odkrywaniu tajników sztuki kulinarnej. Nowy wybór przepisów to praktyczna propozycja dla każdego, kto chce sięgnąć po źródło sprawdzonej wiedzy, zainspirować się i poznać to, co najlepsze w kuchni polskiej.Dzięki książce nauczysz się, jak przyrządzić barszcz, ulepić idealne pierogi czy wyrobić pyszne ciasto drożdżowe. Znajdziesz tu tradycyjne przepisy na smaczne dania z warzyw, mięsa, ryb i mąki, na zupy oraz słodkości, a także wskazówki i porady. Przez kolejne etapy przygotowania wielu potraw krok po kroku przeprowadzą Cię zdjęcia.Zachwyć się domowymi smakami i wzbogać swój kuchenny repertuar!Marek Łebkowski (1952-2010) - smakosz, znawca kuchni i sztuki kulinarnej, fotograf, absolwent Wydziału Operatorskiego Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Teatralnej i Telewizyjnej w Łodzi. Napisał ponad 100 książek kucharskich, opublikowanych w kilku językach w łącznym nakładzie około 5 mln egzemplarzy. Kurs gotowania Marka Łebkowskiego jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > poradniki > kuchnia w cenie 32 zł i 14 gr (trzydzieści dwa złoych i czternaście groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 651865. Następna oferta to Ten, który widzi. O twórczości literackiej Józefa Czapskiego. Tą ofertę wyświetlono trzy razy.Numer dostawcy | 41986 |
ID | 1779f8dc-f04b-4394-8940-7a4f4e39b668 |
Ostatnia zmiana | 1675120993538 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Poradniki > Kuchnia |
Numer produktu | 651865 |
Wyświetleń | 3 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
autor | Marek Łebkowski |
brand | Publicat |
gtin | 9788327125774 |
shipping_price | 11.90 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |