Kuchnia
Opis: WSTĘPNIAK ♦ DZIEŃ DOBRY ♦ ZBIERAMY CHRUST. Bez faworków nie ma karnawału! ♦ PODRÓŻ ♦ PUSTA PRZESTRZEŃ MA ZNACZENIE. Obiad w kapciach i kimonie. Kasia Boni na szlaku japońskich ryokanów ♦ HISTORIA ♦ PRZEKĄSKA NA PRZYNĘTĘ. Na co lecą rozwodnicy i czy kapusta jest sexy? Oldskulowe triki na uwodzenie przy stole ♦ PRZEPISY ♦ ZIMOWE SŁOŃCE. Pomarańcze na lutowe smutki ♦ RÓŻOWE BĄBELKI. Wystrzałowe przyjęcie z różowym szampanem w roli głównej ♦ TŁUSTY CZWARTEK. Dla tych, którzy nie lubią pączków: pakora, smażone rybki, frytki z marchewki i szkockie jajka ♦ 56. NIESTRASZNA NAM SKORZONERA! Wegańskie przepisy na zimowe szparagi poleca Marta Dymek ♦ PORADNIK ♦ JAK ZAGĘSZCZAĆ ZUPY I SOSY. Mąką i masłem? A może czekoladą i piernikiem? Podrzucamy 19 sprawdzonych sposobów ♦ SPIŻARNIA ♦ OSTRYGA W PŁYNIE. Nie róbcie takich min! Sos ostrygowy to świetna przyprawa ♦ EKO ♦ KALINÓWKA W DUCHU SLOW. Zapomnijcie o prosciutto. Najlepszą dojrzewającą szynkę robi się w Polsce – odwiedzamy Kalinówkę na Wzgórzach Dylewskich ♦ SZKOŁA ♦ BAŻANT. Jak go przyrządzić, jak pokroić, a nawet – jak zrobić z niego kiełbasę. Podpowiada Kucharz Roku 2013 Adam Adamczak ♦ FELIETONY ♦ TESSA CAPPONI-BORAWSKA. Masz, Tesso, placek! ♦ LUDWIK LEWIN. Butelkowa rewolucja ♦ PIÓRO I BIEŃCZYK – DIALOG. Dawne czasy i nowe marzenia ♦ ŁUKASZ ŁUCZAJ. Gwiazdnica pospolita ♦ WYWIAD ♦ JAPOŃCZYK W PARYŻU. Z Sadaharu Aoki, mistrzem cukiernictwa, rozmawia Magdalena Kasprzyk-Chevriaux ♦ ALKOHOLE ♦ ULEPSZANIE WINA. Dosładzanie, barwienie, klaryfikacja – Ewa Wieleżyńska o tym, co robi się z winem, aby je „poprawić” ♦ DRUGA JAPONIA. Łukasz Klesyk degustuje sake ♦ RESTAURACJE ♦ FAJNE MIEJSCA. Kraków – Aga Kozak poleca miejsca, w których można naprawdę dobrze zjeść ♦ NOWOŚCI ♦ DOBRE SMAKI. Do zjedzenia i wypicia ♦ ŁADNE RZECZY. Urządzenia, drobiazgi i gadżety do kuchni ♦ ZA MIESIĄC ♦ INDEKS. Wszystkie przepisy z numeru lutowego – od A do Z ♦ ADRESY SKLEPÓW I PRENUMERATA ♦ RYSUNEK ♦ ZOFIA RÓŻYCKA. Tarta cytrynowa ♦ Dodatek Viva la pasta! Kuchnia jest dostępny w sprzedaży w kategorii kuchnia, przepisy w cenie 9 zł i 00 gr (dziewięć złoych i zero groszy), Marka tego produktu to Agora. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 1149911. Następna oferta to Nieszczęście w szczęściu. Tą ofertę wyświetlono dziesięć razy.Numer dostawcy | 31945 |
ID | a1530b9d-84f9-4095-b048-06cd966c5e3f |
Ostatnia zmiana | 1675129438400 |
Waluta | PLN |
Isbn | 1233-2976 |
Kategoria | Kuchnia, przepisy |
Numer produktu | 1149911 |
Wyświetleń | 10 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
tag | dania z ryb |
tag | kuchnia śródziemnomorska |
tag | zupy |
filesCount | 1 (pdf) |
tag | kuchnie świata |
tag | kuchnia żydowska |
tag | przepisy kulinarne |
tag | torty |
tag | kulinaria |
formats | |
tag | czasopismo poradnikowe |
tag | eczasopismo |
isPromo | no |
section | eprasa |
tag | koktajle |
tag | desery |
language | polski |
tag | drinki |
tag | kuchnia polska |
originalPrice | 9.00 |
tag | potrawy mięsne |
tag | przekąski |
tag | kuchnia włoska |
protectionType | LEGIMI |
tag | ciasta |
tag | potrawy wegetariańskie |
tag | przetwory |
tag | przyprawy |
filesSize | pdf 22,78 |
tag | sałatki |
ProgramName | Publio |
Producent | Agora |