Kuchnia
Opis: WSTĘPNIAK ♦ DZIEŃ DOBRY ♦ MANGO NA PATYKU. Mrożone lizaki jogurtowe dla tych, którzy zimy się nie boją ♦ PODRÓŻ ♦ SZLAK OWOCÓW MORZA. Langustynki, krewetki, homary, przegrzebki. I cóż, że ze Szkocji! ♦ PRZEPISY ♦ OD SIANA DO DESKI. Gotujemy inaczej: dusimy w papierze, wędzimy w herbacie, pieczemy w soli, sianie i na drewnie ♦ MĄKI MOC. Ciasta i ciastka z mąki gryczanej, jęczmiennej, żytniej i owsianej ♦ DZIEŃ BABĆ. Redaktorki „Kuchni” zdradzają, jak uczyły się gotować od swoich babć ♦ KARMELOVE. Karmel nie tylko na słodko ♦ SWETEREK Z TAJLANDII. Rozgrzewające tajskie zupy i dania z woka – przepisy z restauracji Why Thai Food & Wine ♦ PORADNIK ♦ BANAN. W chlebie, czatneju, curry, sosie, drinku i likierze ♦ SPIŻARNIA ♦ NIE PIEPRZ. Co doprawiać pieprzem syczuańskim? ♦ EKO ♦ W TYM WŁAŚNIE SĘK. O prawdziwym sękaczu z Sejneńszczyzny (pieczonym nad żywym ogniem) ♦ SZKOŁA ♦ PRZEGRZEBKI. Kucharz Roku 2013 Adam Adamczak uczy, jak postępować z małżami św. Jakuba i podpowiada, co z nich przyrządzić ♦ FELIETONY ♦ TESSA CAPPONI-BORAWSKA. Skok do ust – saltimbocca alla romana ♦ LUDWIK LEWIN. O tem że dumać na paryskim bruku ♦ PIÓRO I BIEŃCZYK – DIALOG. Szalony rok ♦ ŁUKASZ ŁUCZAJ. Polski czyściec – w poszukiwaniu czyśćca bulwiastego ♦ WYWIAD ♦ DOM Z BURAKA, MORZE ZE ŚLEDZI. Z fotografem Carlem Warnerem rozmawia Aga Kozak ♦ ALKOHOLE ♦ ŁOBUZ BRETT. Ewa Wieleżyńska o tym, dlaczego wino „pachnie” obornikiem, kompostem lub stajnią ♦ OCENA SUBIEKTYWNA. Łukasz Klesyk testuje polskie wina ♦ RESTAURACJE ♦ FAJNE MIEJSCA. Gdańsk – gdzie dobrze zjeść ♦ NOWOŚCI ♦ DOBRE SMAKI. Do zjedzenia i poczytania ♦ ŁADNE RZECZY. Urządzenia, drobiazgi i gadżety do kuchni ♦ MODNE TRUNKI. Wieści i plotki ze świata szlachetnych alkoholi ♦ ZA MIESIĄC ♦ INDEKS. Wszystkie przepisy z numeru styczniowego – od A do Z ♦ RYSUNEK ♦ ZOFIA RÓŻYCKA. Czekoladki z orzechami ♦ DODATEK. Słone tarty i tartaletki Kuchnia jest dostępny w sprzedaży w kategorii kuchnia, przepisy w cenie 9 zł i 00 gr (dziewięć złoych i zero groszy), Marka tego produktu to Agora. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 1142039. Następna oferta to Armagedon. Tą ofertę wyświetlono dwa razy.Numer dostawcy | 31945 |
ID | 87fe9120-2aac-4f70-bfa9-3f1f85f6c0e7 |
Ostatnia zmiana | 1675129438400 |
Waluta | PLN |
Isbn | 1233-2976 |
Kategoria | Kuchnia, przepisy |
Numer produktu | 1142039 |
Wyświetleń | 2 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
tag | dania z ryb |
tag | kuchnia śródziemnomorska |
tag | zupy |
filesCount | 1 (pdf) |
tag | kuchnie świata |
tag | kuchnia żydowska |
tag | przepisy kulinarne |
tag | torty |
tag | kulinaria |
formats | |
tag | czasopismo poradnikowe |
filesSize | pdf 22,25 |
tag | eczasopismo |
isPromo | no |
section | eprasa |
tag | koktajle |
tag | desery |
language | polski |
tag | drinki |
tag | kuchnia polska |
originalPrice | 9.00 |
tag | potrawy mięsne |
tag | przekąski |
tag | kuchnia włoska |
protectionType | LEGIMI |
tag | ciasta |
tag | potrawy wegetariańskie |
tag | przetwory |
tag | przyprawy |
tag | sałatki |
ProgramName | Publio |
Producent | Agora |