Kuchnia
Opis: WSTĘPNIAK ♦ DZIEŃ DOBRY ♦ SZALEŃSTWA WŁOSKIEJ PANNY. Panna cotta na wytrawnie: z kalafiorem i z serem bursztyn ♦ PODRÓŻ ♦ W STRONĘ MORZA. O hiszpańskiej Galicii, królestwie ośmiornic i innych owoców morza, pisze Mirosław Wlekły ♦ SZLAKIEM WINA. Aneta Augustyn jedzie na Dolny Śląsk i sprawdza, gdzie można wypić dobre polskie wino ♦ PRZEPISY ♦ MIESIĄC MIODOWY. Jesienne dania z polskim miodem przygotował Tomasz Trąbski, szef kuchni Concordia Taste ♦ WARZYWO NA ZĄB. Zamiast paluszków – chrupiące marchewki, zamiast czipsów – kalafior w migdałach ♦ IMPREZA WIEWIÓREK. Co zaserwują? Oczywiście różne ciasta z orzechami! ♦ VEGE DZIEŃ. Z okazji Światowego Dnia Wegetarianizmu Marta Dymek z bloga Jadłonomia wymyśliła kilka fajnych dań ♦ NA SŁOTĘ? NA SŁONO! Ciekawe pomysły Tomka Woźniaka na wytrawne tarty. W sam raz na październikowy wieczór ♦ PORADNIK ♦ GORZKA, MLECZNA, BIAŁA CZEKOLADA. Na chandrę i dla łakomych: przysmaki bardzo czekoladowe ♦ SZKOŁA ♦ FIGI NA SŁODKO I BIAŁE PORTO. Małgorzata Marchewka piecze figowe tartaletki ♦ SPIŻARNIA ♦ PIĘKNA LUKRECJA. Nie krzywcie się, tylko spróbujcie! Może być naprawdę pyszna ♦ s.30 Coś na awarię pogody: ciasta bardzo orzechowe ♦ EKO ♦ NIECH WAM SIĘ UPIECZE! Brawa dla trzech miłośniczek chleba, które stworzyły Zakwasową Mapę Polski ♦ FELIETONY ♦ LUDWIK LEWIN. Izrael albo kulinarny melting pot ♦ TESSA CAPPONI-BORAWSKA. Warzywa rządzą ♦ PIÓRO I BIEŃCZYK – DIALOG. Dziczyzna dla dzikusów ♦ ALKOHOLE ♦ MINERALNOŚĆ: FANTAZJA CZY FAKT? Ewa Wieleżyńska o najbardziej kontrowersyjnym przymiotniku w winiarskim żargonie ♦ OCENA SUBIEKTYWNA. Łukasz Klesyk o kultowych alkoholach Peerelu ♦ KUCHARZ ROKU ♦ DOBRY SERWIS. Szymon Szlendak przyrządza małże św. Jakuba z sosem pomarańczowym ♦ NOWOŚCI ♦ DOBRE SMAKI. Do zjedzenia i wypicia ♦ ŁADNE RZECZY. Urządzenia, drobiazgi i gadżety do kuchni ♦ PYSZNE LEKTURY. Nowe książki dla smakoszy ♦ ZA MIESIĄC ♦ INDEKS. Wszystkie przepisy z numeru wrześniowego – od A do Z ♦ ADRESY SKLEPÓW I PRENUMERATA ♦ RYSUNEK ♦ ZOFIA RÓŻYCKA. Ciasto marchewkowe z kremem z mascarpone Kuchnia jest dostępny w sprzedaży w kategorii kuchnia, przepisy w cenie 9 zł i 00 gr (dziewięć złoych i zero groszy), Marka tego produktu to Agora. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 1115909. Następna oferta to Sułtanki. Tą ofertę wyświetlono pięć razy.Numer dostawcy | 31945 |
ID | 32cf0aa4-636b-4e08-bb7f-6d4a16510cb4 |
Ostatnia zmiana | 1675129438394 |
Waluta | PLN |
Isbn | 1233-2976 |
Kategoria | Kuchnia, przepisy |
Numer produktu | 1115909 |
Wyświetleń | 5 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
tag | dania z ryb |
tag | kuchnia śródziemnomorska |
tag | zupy |
filesCount | 1 (pdf) |
tag | kuchnie świata |
tag | kuchnia żydowska |
tag | przepisy kulinarne |
tag | torty |
tag | kulinaria |
formats | |
tag | czasopismo poradnikowe |
tag | eczasopismo |
isPromo | no |
section | eprasa |
tag | koktajle |
tag | desery |
language | polski |
tag | drinki |
tag | kuchnia polska |
originalPrice | 9.00 |
tag | potrawy mięsne |
tag | przekąski |
tag | kuchnia włoska |
protectionType | LEGIMI |
tag | ciasta |
tag | potrawy wegetariańskie |
tag | przetwory |
tag | przyprawy |
filesSize | pdf 15,29 |
tag | sałatki |
ProgramName | Publio |
Producent | Agora |