Konkurencyjność miękka przedsiębiorstw
Opis: Konkurencyjność miękka to jedna z dróg do osiągnięcia obecnej i/lub potencjalnej przewagi konkurencyjnej na rynku. Czynniki konkurencyjności, aby mogły być efektywne i skuteczne, muszą być rozwijane i kształtowane w dłuższym horyzoncie czasu. Badanie problemu konkurencyjności przedsiębiorstw to inaczej badanie wybranych zmian przedsiębiorstw. Każdy czynnik konkurencyjności pociąga za sobą określone zmiany. Budowanie i kształtowanie konkurencyjności nie należy do prostych zadań przedsiębiorstwa. Świat nauki i praktyki gospodarczej ulega ciągłym zmianom i zmianie też musi ulec spojrzenie na konkurencyjność przedsiębiorstw. Skuteczność i efektywność konkurencyjności miękkiej generuje rozwój oraz stoi na straży bezpieczeństwa przedsiębiorstwa na rynku. W książce przedstawiono problem konkurencyjności miękkiej przedsiębiorstw. Autor omówił własną koncepcję czterech podstawowych układów konkurencyjności przedsiębiorstw, a także własny model konkurencyjności miękkiej przedsiębiorstw. Konkurencyjność miękka przedsiębiorstw jest dostępny w sprzedaży w kategorii księgarnia ( E-booki ) [ E-Beletrystyka ] w cenie 37 zł i 56 gr (trzydzieści siedem złoych i pięćdziesiąt sześć groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 2599762. Następna oferta to Das Geheimnis der Grill- & Chilisaucen. Tą ofertę wyświetlono sześć razy.Numer dostawcy | 44084 |
ID | 9839fbe0-3304-4ee3-9574-196001ac2d25 |
Ostatnia zmiana | 1675140793611 |
Waluta | PLN |
Dostępność | 1 |
Kategoria | Księgarnia/E-booki/E-Beletrystyka |
Numer produktu | 2599762 |
Wyświetleń | 6 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
Format | |
Rok wydania | 2015 |
ISBN | 978-83-7930-522-0 |
Autor | Michał Adam Leśniewski |
Wydawnictwo | Difin |