Kiszonki i fermentacje
Opis: Sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie. O Autorze:Aleksander Baron – charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił… przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia. Kiszonki i fermentacje jest dostępny w sprzedaży w kategorii kuchnia, przepisy w cenie 49 zł i 94 gr (czterdzieści dziewięć złoych i dziewięćdziesiąt cztery groszy), Marka tego produktu to Pascal. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 1104888. Następna oferta to Bar pod Kogutem. Tą ofertę wyświetlono siedemdziesiąt osiem razy.Numer dostawcy | 31945 |
ID | 0eaa2279-08c8-4c01-8314-2e4783b3922d |
Ostatnia zmiana | 1675129438923 |
Waluta | PLN |
Isbn | 978-83-764-2921-2 |
Kategoria | Kuchnia, przepisy |
Numer produktu | 1104888 |
Wyświetleń | 78 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
language | polski |
tag | książka kucharska |
tag | mobi |
tag | ebook |
protectionType | LEGIMI |
filesSize | epub 6,88 / mobi 14,18 |
tag | pasja |
filesCount | 2 (epub, mobi) |
section | ebook |
tag | kulinaria |
formats | epub, mobi |
isPromo | no |
tag | epub |
tag | hobby |
tag | przystawki |
authors | Aleksander Baron |
originalPrice | 49.94 |
ProgramName | Publio |
Producent | Pascal |