Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)
Opis: Opracowanie poświęcone wrocławskiej gastronomii w latach 1957–1970, w którym czytelnik znajdzie informacje o jej strukturze, typach funkcjonujących zakładów oraz ich umiejscowieniu na terenie Wrocławia. Autor pisze również o prowadzonej przez lokale działalności rozrywkowej oraz przedstawia jadłospisy, opisuje też o różne problemy z klientelą (gastronomiczne miscellanea). Wszystko to zostało ukazane na tle ówczesnych przemian społeczno-politycznych i kulturalnych zachodzących w kraju oraz z uwzględnieniem lokalnej specyfiki wrocławskiej. Książka została opatrzona indeksem osób oraz wykazem lokali gastronomicznych działających we Wrocławiu w omawianym okresie, na uwagę zasługują również ilustracje znakomicie uzupełniające treść opracowania. Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970) jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > historia > miasta i regiony w cenie 47 zł i 01 gr (czterdzieści siedem złoych i jeden groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 671821. Następna oferta to Szkoła ciemności. Wstrząsające świadectwo działaczki Komunistycznej Partii USA.. Tą ofertę wyświetlono siedem razy.Numer dostawcy | 41986 |
ID | e5ba6538-b9f1-495c-8fcb-c8975af81c94 |
Ostatnia zmiana | 1675120993552 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Historia > Miasta i regiony |
Numer produktu | 671821 |
Wyświetleń | 7 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
autor | Romuald M. Łuczyński |
brand | Atut |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
gtin | 9788379774074 |
handling_time_label | 1-3 dni |