Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Opis: Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej Podręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym, tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej. Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz jest dostępny w sprzedaży w kategorii podręczniki > przedmioty zawodowe w cenie 59 zł i 49 gr (pięćdziesiąt dziewięć złoych i czterdzieści dziewięć groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 743497. Następna oferta to Zaraza. Tą ofertę wyświetlono trzynaście razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | c53c4496-586f-404f-8d4f-1ba7087a91cf |
Ostatnia zmiana | 1675120129757 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Podręczniki > Przedmioty zawodowe |
Numer produktu | 743497 |
Wyświetleń | 13 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
gtin | 9788302147234 |
shipping_price | 11.90 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
brand | WSIP |
shipping_label | GLS |
autor | Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |