![Oryginalna książka kucharska z roku 1880! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze itp. Bardzo wartościowa i](https://img.allee.pl/255/cena-doswiadczone-sekreta-smazenia-konfitur-i-sokow-2639922-400.webp)
Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków
Opis: Oryginalna książka kucharska z roku 1880! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze itp. Bardzo wartościowa i przydatna dla wszystkich, którzy lubią spełniać się w kuchni! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków jest dostępny w sprzedaży w kategorii księgarnia ( E-booki ) [ E-poradniki ] w cenie 12 zł i 50 gr (dwanaście złoych i pięćdziesiąt groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 2639922. Następna oferta to amazinGRACE. Tą ofertę wyświetlono pięć razy.Numer dostawcy | 44084 |
ID | bd32d9d3-daad-4337-939a-f620a92e4630 |
Ostatnia zmiana | 1675140791910 |
Waluta | PLN |
Dostępność | 1 |
Kategoria | Księgarnia/E-booki/E-poradniki |
Numer produktu | 2639922 |
Wyświetleń | 5 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
Autor | Florentyna Niewiarowska, Wanda Malecka |
Rok wydania | 2014 |
Format | EPUB, MOBI(Kindle) |
Wydawnictwo | Armoryka |
Abonament | 6.99 |
ISBN | 978-83-7950-935-5 |