Domowe wędzenie żywności
Opis: Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia. Domowe wędzenie żywności jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > poradniki > kuchnia w cenie 28 zł i 27 gr (dwadzieścia osiem złoych i dwadzieścia siedem groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 535400. Następna oferta to 100 lat relacji dyplomatycznych między Polską a Bułgarią. Tą ofertę wyświetlono osiem razy.Numer dostawcy | 41988 |
ID | dff0e9af-4978-4065-b07b-6f7c82b72b3b |
Ostatnia zmiana | 1675122761740 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Poradniki > Kuchnia |
Numer produktu | 535400 |
Wyświetleń | 8 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
gtin | 9788381516136 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
brand | RM |
shipping_label | GLS |
autor | Warren R. Anderson |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |