Badanie towarów spożywczych
Opis: Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd. Badanie towarów spożywczych jest dostępny w sprzedaży w kategorii książki > nauki ścisłe i przyrodnicze > mechanika, technika w cenie 68 zł i 40 gr (sześćdziesiąt osiem złoych i czterdzieści groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 709958. Następna oferta to Bezpieczeństwo państwa polskiego. Rozważania w kontekście historycznych doświadczeń. Tą ofertę wyświetlono piętnaście razy.Numer dostawcy | 41985 |
ID | 6c4f1fe5-dabb-400c-943e-d5030b7e1ee9 |
Ostatnia zmiana | 1675121866513 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Książki > Nauki ścisłe i przyrodnicze > Mechanika, technika |
Numer produktu | 709958 |
Wyświetleń | 15 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
brand | PWN |
shipping_price | 11.90 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
shipping_service | Express |
gtin | 9788301200473 |
shipping_label | GLS |
autor | Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1-3 dni |