Badanie towarów spożywczych
Opis: Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:– mięso, podroby i przetwory, – drób, jaja i przetwory, – tłuszcze roślinne i zwierzęce, – warzywa i owoce– przetwory zbożowe.Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd. Badanie towarów spożywczych jest dostępny w sprzedaży w kategorii naukowe i akademickie w cenie 74 zł i 00 gr (siedemdziesiąt cztery złoych i zero groszy), Marka tego produktu to Wydawnictwo Naukowe PWN. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 1105020. Następna oferta to W cudzych butach. Tą ofertę wyświetlono trzynaście razy.Numer dostawcy | 31945 |
ID | 0f38f4bb-8664-4eda-9d46-f608f2698be8 |
Ostatnia zmiana | 1675129439391 |
Waluta | PLN |
Isbn | 978-83-012-0104-3 |
Kategoria | Naukowe i akademickie |
Numer produktu | 1105020 |
Wyświetleń | 13 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
language | polski |
originalPrice | 74.00 |
tag | mobi |
tag | ebook |
tag | technologia żywności i żywienia |
authors | Ewa Kubińska-Jabcoń, Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak |
protectionType | LEGIMI |
filesCount | 2 (epub, mobi) |
tag | technologia żywienia |
tag | żywienie |
section | ebook |
filesSize | epub 8,45 / mobi 17,05 |
formats | epub, mobi |
isPromo | no |
tag | ekspertyzy |
tag | epub |
tag | przemysł |
ProgramName | Publio |
tag | podręcznik akademicki |
Producent | Wydawnictwo Naukowe PWN |