Ayurvedic Science of Food and Nutrition
Opis: Ayurveda is widely considered to be one of the oldest health care traditions still in practice today. Originating in India over 3, 000 years ago, it is now increasingly recognized and practiced globally including in many European countries and the United States. Food and nutrition play a crucial role in the health care wisdom of Ayurveda. The Ayurvedic Science of Food and Nutrition discusses the various principles of healthy eating as prescribed by Ayurveda. Divided into three sections, it addresses the fundamentals, the clinical applications, and the future challenges of Ayurveda. Specifically, the book discusses issues such as the concept of diet, the use of food as medicine, especially to treat diabetes and cancer, convalescent food practices, and fasting therapy. The Ayurvedic Science of Food and Nutrition is unique in that it is one of the only books to investigate the scientific rationale behind Ayurveda, enabling this health care tradition to potentially be incorporated into a Western clinical practice model when this latter conventional therapy is found to be ineffective. Ayurvedic Science of Food and Nutrition jest dostępny w sprzedaży w kategorii księgarnia ( E-booki ) [ E-Beletrystyka ] w cenie 444 zł i 82 gr (czterysta czterdzieści cztery złoych i osiemdziesiąt dwa groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 2573696. Następna oferta to Nelly - Die Ponys kommen. Tą ofertę wyświetlono siedemnaście razy.Numer dostawcy | 44084 |
ID | 802e81a9-7b0e-4f78-9687-a85ed78cc308 |
Ostatnia zmiana | 1675140792019 |
Waluta | PLN |
Dostępność | 1 |
Kategoria | Księgarnia/E-booki/E-Beletrystyka |
Numer produktu | 2573696 |
Wyświetleń | 17 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
Wydawnictwo | Springer New York |
Format | |
ISBN | 9781461496281 |
Rok wydania | 2014 |