Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII
Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2. Organizowanie produkcji gastronomicznej Uczeń: 1) przestrzega zasad planowania produkcji potraw i napojów; 2) planuje produkcję potraw i napojów; 3) kontroluje procesy produkcji potraw i napojów; 4) ocenia jakość sporządzonych potraw i napojów; 5) rozróżnia rodzaje kart menu; 6) opracowuje karty menu zawierające informacje dotyczące wartości odżywczej potraw; 7) oblicza zapotrzebowanie na surowce i półprodukty; 8) sporządza kalkulację cen potraw i napojów; 9) opracowuje receptury gastronomiczne; 10) korzysta ze specjalistycznych programów komputerowych do planowania i rozliczania produkcji gastronomicznej. Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII jest dostępny w sprzedaży w kategorii podręczniki > przedmioty zawodowe w cenie 37 zł i 46 gr (trzydzieści siedem złoych i czterdzieści sześć groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 703271. Następna oferta to Effekt. Język niemiecki. Klasa 1. Liceum. Podręcznik cz. 2 (+ CD). Tą ofertę wyświetlono szesnaście razy.Numer dostawcy | 41985 |
ID | 27f30a4b-1066-4c22-911c-ea2b944e7f9f |
Ostatnia zmiana | 1675121868453 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Podręczniki > Przedmioty zawodowe |
Numer produktu | 703271 |
Wyświetleń | 16 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
brand | Format AB |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
autor | Joanna Ozdarska |
gtin | 9788389184788 |
google_product_category | 784 |
handling_time_label | 1 dnień |