![Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.](https://img.allee.pl/636/cena--ywienie-i-uslugi-gastronomiczne-cz-2-technologia-gastronomiczna-z-towaroznawstwem-podrecznik-kwalifikacja-t-6-sporzadzanie-potr-732303-400.webp)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów
Opis: Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego. Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów jest dostępny w sprzedaży w kategorii podręczniki > przedmioty zawodowe w cenie 41 zł i 75 gr (czterdzieści jeden złoych i siedemdziesiąt pięć groszy), Marka tego produktu jest nieznana.. Produkt jest nowy, a oferta jest dostępna na sprzedaż po kliknięciu w kup teraz lub w przycisk więcej informacji. Numer oferty : 732303. Następna oferta to Synteza teologii w ujęciu graficznym. Seria: Prace Wydziału Teologii 162. Tą ofertę wyświetlono jedenaście razy.Numer dostawcy | 41984 |
ID | 51107b9c-0bcf-405c-8291-50470a53a041 |
Ostatnia zmiana | 1675120130097 |
Waluta | PLN |
Dostępność | in stock |
Stan | new |
Kategoria | Podręczniki > Przedmioty zawodowe |
Numer produktu | 732303 |
Wyświetleń | 11 |
Oferta sklepu | Zobacz ofertę sklepu |
shipping_price | 11.90 |
autor | Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek |
shipping_country | PL |
transit_time_label | 1-3 dni |
brand | Format AB |
shipping_service | Express |
shipping_label | GLS |
google_product_category | 784 |
gtin | 9788389184665 |
handling_time_label | 1 dnień |